Sport-Videocoach

Sport Videocoach
Beelden zeggen meer dan woorden en dat geldt zeker als het om trainen gaat! Als voetbaltrainer heb ik het zelf ervaren.

Soms was ik maanden bezig aan een speler iets uit te leggen, zonder het gewenste resultaat. Tot ik de speler in actie filmde en hem liet zien wat hij al die tijd ‘fout’ deed. Nog geen 5 minuten later had hij het door en maakte die fout nooit meer!
dennis2 (1)
Ik maak sporters beter door ze te laten zien wat ze doen. Tijdens de training of in de wedstrijd. Met speciale video-analyse software kan ik inzoomen op de kleinste details of het overzicht geven wat je niet ziet als je er midden in zit. Voor zowel individuele sporten als teamsporten.Kijk naar een voorbeeld op youtube:

Omdat ik zelf een enorme sportliefhebber ben en ook veel naar sport kijk kan ik een grote meerwaarde hebben.
Trainers kunnen mij gebruiken door mij instructies te geven die weer in de training gebruikt kunnen worden.

De films kunnen op speciale, eventueel beveiligde websites worden gezet zodat zowel spelers als trainers er naar kunnen kijken als voorbereiding op de volgende wedstrijd of training. Trainers kunnen ook commentaar inspreken bij de beelden.
Ook kan ik DVD’s maken van wedstrijden of individuele spelers of technische handelingen.