Video-CV

Ben je op zoek naar werk of een opdracht? Wil je meer opvallen? Ik kan voor jou een mooi en persoonlijk Video-CV maken.

  • Wist je dat veel werkgevers en opdrachtgevers tegenwoordig je naam Googelen om meer over je te weten te komen dan wat er in je CV staat?
  • Het blijkt dat zo’n 80% van de werkgevers bij het lezen van een sollicitatie brief klikt op de link naar een Video-CV om meer over de sollicitant te weten te komen. Een mooie kans om jezelf goed te presenteren!
  • Met een Video-CV bespaar je ook tijd. Als een werkgever je uitnodigt vanwege je Video-CV, heeft hij/zij blijkbaar al een positief genoeg beeld van je persoonlijkheid, anders nodigt hij/zij je niet uit. Dat scheelt jou negatieve ervaringen met sollicitatiegesprekken.
  • Ik maak mooie, persoonlijke en integere Video-CV’s, waarin je sterke kanten goed naar voren komen. Door mijn ervaring als journalist kan ik je goede tips geven. Ook voor ZP-ers (Zelfstandige Professionals) die makkelijker opdrachten willen binnenhalen.

Een paar voorbeelden kan je hier vinden. (niet iedereen wil het openbaar)

DE KEUZEMOGELIJKHEDEN:

Video-CV Brons

Een korte film van 30 sec waarin je jezelf pitcht: wie ben je, wat wil je en waarom zou een werkgever jou willen hebben? Met telefonisch intakegesprek.

Video-CV Zilver

Een korte film van 60 sec waarin je jezelf pitcht. Hier vertelt de cliënt ook over hobby’s en wat hem/haar uniek maakt als persoon. Met één actieshot en met foto’s. Met telefonisch intakegesprek. 

Video-CV Goud

Een presentatie van 1-2 minuten. Extra aandacht voor het specifiek inspelen op de branche waarin werk gezocht wordt. Door gebruik van competentie gerichte kernwoorden. Met meerdere actieshots en foto’s. Face to face intakegesprek.

DE WERKWIJZE:

Voorafgaand aan het intakegesprek ontvang ik je gewone CV. 

  • In het intakegesprek praat ik met jou over wie je bent, wat je kunt, wat je valkuilen zijn en wat voor werk je graag zou willen doen. We gaan dieper in op de vraag voor welk type werkgever de Video-CV bestemd is en in welke setting/omgeving we de video gaan opnemen. 
  • Na het gesprek ontvang je van mij een actieplan met offerte. Je kan dan kiezen uit de verschillende mogelijkheden.Wil je verder gaan dan krijg je de uitwerking met daarin een script en de teksten.
  • Na de filmopname werk ik het uit. Op mijn speciale website is de film dan beschikbaar voor werkgevers. Jij kunt zelf bepalen wie die kan zien. Je kunt het openbaar maken, maar ook bijvoorbeeld in een link onder aan je gewone CV zetten.